Watersleyerweg, Munstergeleen

Watersleyerweg, Munstergeleen


In de Watersleyerweg is wateroverlast bij zware regenbuien. Daarom gaan we het deel van de weg tussen de Middenweg en de Gulikstraat/Margrietlaan, opnieuw inrichten. We kijken ook, samen met u als bewoners, waar we de veiligheid van de weg kunnen verbeteren. De wegen, die gelijk aan de Watersleyerweg lopen naast de groenstroken (de parallelwegen), krijgen geen nieuwe inrichting. Een aantal bomen in dit deel van de weg is ziek en moet gekapt worden. We halen dan ook de planten in de plantvakken van de bomen weg. 

Uitnodiging

Op dinsdag 16 april van 19.00 tot 21.00 uur vindt in het gemeenschapshuis ’t Trefpunt, Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen een bijeenkomst plaats voor bewoners. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via onderstaande knop:

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt opgenomen. We doen dit om de bijeenkomst ook te kunnen delen met bewoners die er niet bij kunnen zijn. 

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over deze brief kunt u contact opnemen met wijkcoördinator Jeu Lochs. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 046 of via het e-mailadres jeu.lochs@sittard-geleen.nl. De projectleider in deze fase van het project is Thomas Bianchi. 

Contact

www.sittard-geleen.nl
Gemeente Sittard-Geleen
Postbus 18
6130 AA Sittard
tel. 14 046
Stuur ons een bericht

MetSittardGeleen is een initiatief van de gemeente Sittard-Geleen

Logo Gemeente Sittard-Geleen

 

 

Cookie-instellingen